Liiga pitkävetovihje: Ässät – Lukko 1.12.2023

Liigan jääkiekko-ottelu Ässät vs. Lukko 1. joulukuuta 2023 on varmasti yksi kauden odotetuimmista kohtaamisista. Ottelun asettelu on mielenkiintoinen, kun Ässät ja Lukko kamppailevat keskenään sarjataulukon keskikastissa. Ässät lähtee otteluun 9. sijalta 37 pisteen kera, kun taas Lukko lähtee 10. sijalta 36 pisteellä.

Kotifanien tuella kohti voittoa

Kotijoukkue Ässät on viime aikoina kohdannut haasteita, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä asettaa paineita joukkueelle, mutta samalla se luo nälkää palata voittojen tielle. Kotiedun merkitys on myös korostunut Liigan tasaisessa kilpailussa, ja Ässät tulee varmasti hyödyntämään faneidensa tuen.

Ässiltä puuttuu vain viimeistely

Vaikka maalisuhde (57:52) kielii tiiviistä puolustuspelistä, Ässät tarvitsee myös hyökkäyspään tehoja voittaakseen Lukon. Joukkueen on panostettava erityisesti maalinteon tehokkuuteen ja luotava painetta vastustajan maalille. Ratkaiseva tekijä voiton kannalta voi olla myös erikoistilanteiden hyödyntäminen, kuten ylivoimalla tai alivoimalla onnistuminen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Voiko ottelu kääntyä Ässille?

Tärkeä osa-alue, joka voi kääntää ottelun Ässille, on joukkueen kokemus ja taito kriittisissä hetkissä. Ässät on kokenut joukkue, ja tämä kokemus voi auttaa heitä hallitsemaan peliä ja tekemään oikeita päätöksiä tiukoissa tilanteissa. Kotijoukkueen voiton avaimena on myös pelaajien henkinen asenne. Jos Ässät onnistuu luomaan positiivisen ilmapiirin ja pelaajat pelaavat nälkäisenä, se voi heijastua jäälle tuloksellisesti.

Ässät lähtee otteluun kotiedun, kokemuksen ja vahvan joukkuehenjen siivittämänä. Voitto vaatii kuitenkin kurinalaista puolustuspelaamista, tehokasta hyökkäyspeliä ja pelaajien sitoutumista täyteen suoritukseen. Jännittävää ja odotettua kiekkoiltaa on siis luvassa!

Pelivihje: Ässät 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

370 Lukukerrat