KHL vihjeet: Severstal Cherepovets – Dynamo Moskova

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kuluvan kauden yllättäjä Severstal Cherepovets sekä tulivoimainen Dynamo Moskova.

Severstal Cherepovets on tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 43 otteluun yhteensä 55 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 106:102, mutta viime aikoina voittojen kerääminen on tuottanut joukkueelle ongelmia, kun kaikki tiukat väännnöt ovat kääntyneet vastustajille. Seitsemästä edellisestä ottelusta joukkueella on vain yksi voitto ja näissä otteluissa ollaan yhteensä neljä kertaa tarvittu jatkoaikaa voittajan selvittämiseksi. Nyt vastaan tulee yksi koko sarjan parhaista joukkueista ja voi hyvinkin olla ettei tänään ole saumaa edes yhteen pisteeseen.

Dynamo Moskovan maalintekovoima on liikaa vastustajille

Dynamo Moskova on tällä hetkellä puolestaan läntisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on kerännyt 43 otteluun yhteensä 61 pistettä. Joukkueen maalisuhde on loistava 149:102, eikä tähän kovinkaan moni joukkue pysty vastaamaan. Edellisessä ottelussa TsSKA Moskova sai maistaa karua lääkettä, kun 3-1 johto kuivui kasaan viimeisen erän lopussa ja Dynamo Moskova vei ottelun nimiinsä lukemin 3-4. Viidestä edellisestä ottelusta Dynamo on voittanut neljä ja nykyisellä pelivireellä joukkueen pitäisi voittaa ottelu jo perus suorituksellakin.

Markkinat tarjoavat Dynamo Moskovan varsinaisen peliajan voitosta 2.04 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 30.12.2021

Kohde: Severstal Cherepovets – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.04

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

330 Lukukerrat