KHL pitkävetovihjeet: HK Sotshi – Spartak Moskova

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain pudotuspeleistä ulos jäävä HK Sotshi sekä osakkeitaan nostava Spartak Moskova. Tästä pelistä löytyi maistuvat pitkävetovihjeet!

Kotijoukkue HK Sotshi on tällä hetkellä läntisen konferenssin 10. sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 39 pistettä. Matkaa pudotuspeliviivaan on kahdeksan pistettä, mutta siellä odottaisi juurikin Spartak Moskova, joka tulee nousemaan vielä muutaman pykälän ylemmäs. HK Sotshin maalisuhde on negatiivinen 96:113 ja varsinkin viime aikoina voittojen kerääminen on ollut hieman vaikeaa. Viidestä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt kolme.

Spartak Moskova aloittaa vahvan nousun sarjataulukossa

Spartak Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla, eli sijalla kahdeksan, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 47 pistettä. Joukkueen maalisuhde on neutraali 105:105, mutta joukkueessa on valtavasti potentiaalia. Tiukkaa taistelua käydään pudotuspelipaikoista ja nyt joukkue tarvitsee pisteitä enemmän kuin koskaan. Spartak Moskova on parantanut peliään jatkuvasti ja nyt joukkueella onkin viidestä edellisestä ottelusta neljä voittoa ja näistä kaikki ovat tulleet ylemmän kastin joukkueita vastaan.

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan lopullisesta voitosta 1.90 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 25.12.2021

Kohde: HK Sotshi – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.90

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

283 Lukukerrat