KHL vedonlyöntivihjeet: TsSKA Moskova – Dynamo Moskova

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi KHL:n jättiläistä ja vielä paikallisottelussa!

TsSKA Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 58 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 107:93, mutta viime aikoina se viimeinen rutistus voittojen eteen on ollut hieman kateissa. TsSKA Moskova on laadukas ja monipuolinen joukkue, mutta vastustajan tulivoima on aivan ylivertaista.

Dynamo Moskovan maalintekovoima on liikaa paikallistaistossa

Dynamo Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 59 pistettä. Joukkueilla on siis vain piste eroa sarjataulukossa, mutta erottava lukema onkin maalisuhde. Dynamo Moskovan maalisuhde on positiivinen 145:99 eli joukkue on tehnyt melkein kolmasosan enemmän maaleja kuin päivän vastustaja. Paikallistaistot ovat aina olleet todella tiukkoja, joten peliä varmistellaan lopullisella voitolla Dynamo Moskovan eduksi.

Markkinat tarjoavat Dynamo Moskovan lopullisesta voitosta 2.20 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 28.12.2021

Kohde: TsSKA Moskova – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.20

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

416 Lukukerrat