KHL pitkävetovihjeet: SKA Pietari – TsSKA Moskova

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi KHL jättiäläistä, SKA Pietari sekä TsSKA Moskova. Tänään päivän pitkävetovihjeet poimitaan yhdestä jännimmistä matseista.

Kotijoukkue SKA Pietari on tällä hetkellä läntisen konferenssin kärkisijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 123:84, joka lupaa hyvää niin tehtyjen kuin päästettyjenkin maalien osalta. SKA Pietarilla on seitsemästä edellisestä ottelusta kasassa kuusi voittoa ja yksi tappio varsinaisen peliajan jälkeen. Tämä tappio tuli Dynamo Moskovaa vastaan, joka on ainoa joukkue joka voi tosissaan laittaa SKA Pietarille kampoihin.

SKA Pietari on askeleen TsSKA Moskovaa vahvempi

TsSKA Moskova on tällä hetkellä puolestaan läntisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 55 pistettä, eli pisteen vähemmän kuin päivän vastustaja. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 99:86, joka on jopa outo näinkin suureen pistemäärään nähden. Kahdeksasta edellisestä ottelusta TsSKA on voittanut kuusi, mutta näissä kolmessa ollaan tarvittu lisäminuutteja voittajan ratkaisemiseksi. Nyt vastassa on KHL:n paras joukkue, eikä voitto irtoa enää sinnittelemällä.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin lopullisesta voitosta 1.91 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 22.12.2021

Kohde: SKA Pietari – TsSKA Moskova
vihje: SKA Pietari ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.91

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

211 Lukukerrat