KHL vedonlyöntivihjeet: Dinamo Riika – Kunlun

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain molempien konferenssien jumbot, Dinamo Riika sekä Kunlun.

Kotijoukkue Dinamo Riika on tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 32 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää pahasti negatiivista 78:121. Viimeiseen 13 otteluun joukkue on saanut kerättyä vain kaksi voittoa, eikä pelaaminen muutenkaan näytä kovinkaan hyvältä. Dinamon suurin ongelma on rajut maalinteko-ongelmat, joiden ansiosta päivän vastustaja voi hyvinkin horjuttaa kotijoukkuetta.

Kunlun pystyy haastamaan Dinamo Riian hyökkäysvoiman puutteen

Kunlun on puolestaan itäisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun vain 24 pistettä. Joukkueen maalisuhde on rajusti negatiivinen 94:168, mutta viime aikoina maalinteko on sujunut jopa yllättävänkin hyvin. Yhdeksään viime otteluun Kunlun on päässyt vain kerran voiton makuun, mutta jopa keskikastin sekä ylemmän kastin joukkueet ovat olleet ajoittain vaikeuksissa Kunlunia vastaan. Paremmalla hyökkäysvoimalla pelaava Kunlun tulee nappaamaan pitkään kaivatun voiton päivän kamppailusta.

Markkinat tarjoavat Kunlunin lopullisesta voitosta 3.50 kertoimen  ja myös monet vedonlyöntisivut ilman rekisteröintiä tarjoavat tämän kohteen.

KHL vetovihjeet 26.12.2021

Kohde: Dinamo Riika – Kunlun
vihje: Kunlun ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
3.50

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

258 Lukukerrat