KHL vihjeet: Kunlun – Dinamo Minsk

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain yksi sarjan huonoimmista joukkueista Kunlun, sekä pudotuspeliviivan alapuolella majaileva Dinamo Minsk. Tänään urheiluviiteen toimitus luottaa altavastaajaan!

Kotijoukkue Kunlun on tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun vain 24 pistettä. Joukkueen maalisuhde on pahasti negatiivinen 90:162, mutta silti usein Kunlun on pystynyt haastamaan kovempiakin joukkueita ja viemään otteluita jatkoajalle. Seitsemään otteluun joukkue ei ole voittanut peliäkään, mutta kolmessa näissä ollaan tarvittu lisäminuutteja ratkaisemiseen, joten nyt voisi olla Kunlunin aika rypistää sieltä paljon kaivattu voitto.

Jouluaattona Kunlun nappaa pitkästä aikaa voiton

Dinamo Minsk on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 118:125, eikä viimeisen kuukauden statistiikka näytä kovinkaan lupaavalta. Edelliseen 15 otteluun Dinamo on voittanut vain neljä ottelua. Molemmilla joukkueilla oman pään puhtaana pitäminen on suuri ongelma ja näin ollen kovatempoisessa ottelussa voidaan nähdä maaleja paljon puolin ja toisin.

Markkinat tarjoavat Kunlunin lopullisesta voitosta 4.25 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 24.12.2021

Kohde: Kunlun – Dinamo Minsk
vihje: Kunlun ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
4.25

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

269 Lukukerrat