E-urheilu: Spirit – ENCE 19.2.2024 yllätysvoitto suomalaisjoukkueelle?

Yksi e-urheilun suurimmista turnauksista lähestyy ja Kööpenhaminan RMR -turnaus tarjoaa mahdollisuuden Counter-Strike 2 vedonlyöjille kerätä jopa 380,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen CS2-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 380,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

Spirit – ENCE

Tänään maanantaina kohtaavat CS:GO:n huipputiimit Spirit ja ENCE PGL CS2 Copenhagen 2024 Europe RMR -turnauksessa. Ottelu pelataan Best of 1 -formaatin mukaan, mikä tekee siitä erityisen jännittävän. Viimeisin IEM Katowice -turnaus oli Spiritsille menestys, erityisesti nuoren lupauksen Danil ”donk” Kryshkovetsin loistaessa. Hänen uskomattomat suorituksensa ovat kirjautuneet jo nyt historiaan, ja odotukset hänen tulevaisuuden urastaan ovat suuret.

Vaikka Spirit hallitsee maailmanrankingia sijalla 3. ja ENCE löytyy sijalta 13., BO1-muoto tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden yllättää. Spirit saattaa vielä maistella voiton makeutta edellisestä turnauksesta ja lähteä otteluun hieman rennommalla otteella. ENCE:llä on siten hyvä tilaisuus hyödyntää tilannetta ja napata yllätysvoitto.

Vedonlyöntimarkkinoilla ENCE saa houkuttelevan kertoimen 3.80 voitostaan. Tämä herättää vedonlyöjien uskon suomalaisjoukkueen kykyyn yllättää ja hyödyntää mahdollisuutensa. Ottelu lupaa intensiivistä toimintaa ja on varmasti katsomisen arvoinen, kun kaksi huipputiimiä kohtaa PGL CS2 Copenhagen 2024 Europe RMR -turnauksen kuumassa ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE:n voittoa kertoimella 3.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

180 Lukukerrat