E-urheilu CS2 – IEM Katowice pitkävetovihje: ENCE – Falcons 9.2.2024

Yksi e-urheilun suurimmista turnauksista, IEM Katowice tarjoaa mahdollisuuden Counter-Strike 2 vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen CS2-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla karttavoittaja-pelikohteen.

ENCE – Falcons

IEM Katowice Counter-Strike 2 -turnauksen ottelussa ENCE kohtaa Falconsin, ja ottelun voittajasta povataan tiukkaa kamppailua. ENCE on näyttänyt vahvaa peliä uudella kokoonpanollaan, ja joukkue on onnistunut rakentamaan nopeasti toimivan pelitavan. Tänään heidän vastustajanaan on entisen ENCE-kokoonpanon IGL Snappi, Rifle-pelaaja Maden sekä AWP-pelaaja Sunpayus, jotka varmasti yrittävät osoittaa taitonsa entistä joukkuettaan vastaan.

ENCE:n vahva vire ja positiivinen momentum ovat keskeisiä tekijöitä, jotka antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Joukkue on pystynyt sopeutumaan nopeasti uuteen dynamiikkaan, mikä näkyy heidän suorituksessaan kentällä. Kertoimella 2.00 ENCE tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden voittaa ottelu ja jatkaa vahvaa turnaustaan. On mielenkiintoista nähdä, miten ENCE käsittelee ottelua entisiä jäseniään vastaan ja miten he hyödyntävät vahvuutensa ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE:n voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

442 Lukukerrat