E-urheilu CS2: ENCE – Astralis 22.2.2024 Joukkueet selkä seinää vasten

Yksi e-urheilun suurimmista turnauksista lähestyy ja Kööpenhaminan RMR -turnaus tarjoaa mahdollisuuden Counter-Strike 2 vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen CS2-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

ENCE – Astralis

PGL Major Kööpenhamina RMR:ssä kohtaavat ENCE ja Astralis tiukassa BO3-formaatissa. Molemmat joukkueet ovat 2-2-tilanteessa, joten voitto ratkaisee jatkoonpääsyn. ENCE on kokenut uudistuksia, mutta joukkue on näyttänyt potentiaalinsa voittamalla TOP5-rankingin joukkueita. He hakevat vielä pelitapaansa, mutta parempi vire antaa heille etulyöntiaseman.

Astralis on samassa tilanteessa ja myös kamppailee pääsystä eteenpäin. Ottelu tulee olemaan tiukka, kun molemmat joukkueet pyrkivät välttämään putoamista. ENCE:n voitto kertoimella 2.75 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Joukkueen vire on parempi, ja heillä on potentiaalia yllättää Astralis. ENCE:n ”uudet” pelaajat voivat tuoda ennakoimattomuutta Astraliksen valmistautumiseen. Pelaajien yksilösuoritukset vaikuttavat paljon lopputulokseen, joten odotukset nousevat ainakin ENCE:n puolelta Olek ”hades” Miskiewiczin suuntaan.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE:n voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

205 Lukukerrat