E-urheilu PGL Major pitkävetovihje: paiN – ENCE 18.3.2024

E-urheilun PGL Major Kööpenhaminassa tarjoaa mahdollisuuden CS2-vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

paiN – ENCE

PGL Major Kööpenhaminassa huippujoukkueet paiN ja ENCE kohtaavat 17. maaliskuuta, luoden jännitystä ja odotuksia CS2-pelille. Ottelu pelataan BO1-muodossa, mikä lisää jännitystä, sillä vain yksi kartta ratkaisee voittajan. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä tasan 1-1 karsintatilanteessa, joten tämä ottelu on ratkaisevan tärkeä! Kolmella voitolla etenee jatkoon, kun taas kolmella häviöllä joutuu poistumaan turnauksesta. ENCE pitää sijaa 9 rankingissa, kun taas paiN löytyy sijalta 38.

Vaikka paiN on osoittanut kykynsä turnauksen alkuvaiheissa, ENCE:n vahvempi ranking ja laajempi kokemus suurista turnauksista antavat heille selkeän edun. ENCE:n joukkue on tottunut pelaamaan paineen alla ja heillä on vankka strateginen osaaminen, joka voi osoittautua ratkaisevaksi ottelussa. ENCE:n pelaajat ovat näyttäneet vahvuutensa ja yhteispelinsä on ollut hyvin organisoitua. Tämä antaa heille selkeän edun paiN:a vastaan. ENCE:n ranking osoittaa, että he ovat kovassa iskussa ja potentiaalisia jatkoon menijöitä.

ENCE:n voitto kertoimella 1.40 on houkutteleva pelikohde. Heidän vankka kokemuksensa ja vahva pelisuorituksensa alkuvaiheissa antavat heille selkeän edun tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

158 Lukukerrat