E-urheilu CS2 -IEM Katowice pitkävetovihje: MOUZ – ENCE

Yksi e-urheilun suurimmista turnauksista, IEM Katowice tarjoaa mahdollisuuden Counter-Strike 2 vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen CS2-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla karttavoittaja-pelikohteen.

MOUZ – ENCE

IEM Katowicen ottelu MOUZ:n ja ENCE:n välillä tarjoaa jännittävän näytelmän e-urheilufaneille ympäri maailman. ENCE on yllättänyt kaikki uudistuneella kokoonpanollaan, ja heidän suorituksensa turnauksessa on ollut vaikuttavaa. Voitettuaan kovatasoisia joukkueita, kuten G2 ja maailman rankingin kärkisijalla oleva Vitality, ENCE osoittaa olevansa vakavasti otettava kilpailija.

ENCE:n menestys perustuu joukkueen vahvaan yhteispeliin, taktiseen älykkyyteen ja pelaajien yksilötaitoihin. He ovat onnistuneet hyödyntämään vastustajiensa heikkouksia ja muokkaamaan pelistrategiaansa joustavasti ottelun kuluessa.

Tämä ottelu MOUZ:ia vastaan tarjoaa mahdollisuuden ENCE:lle jatkaa voittojen tiellä. ENCE:n voitto kertoimella 2.00 on mainio pelikohde, kun ottaa huomioon joukkueen vahvaa virettä ja kykyä voittaa vaikeatkin kohtaamiset. Kannattajat voivat odottaa tiukkaa taistelua, mutta ENCE:n vakuuttava turnauslento antaa heille ansaitun mahdollisuuden voittoon tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE:n voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

225 Lukukerrat