E-urheilu PGL Major pitkävetovihje: ENCE – Imperials 17.3.2024

E-urheilun PGL Major Kööpenhaminassa tarjoaa mahdollisuuden CS2-vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

ENCE – Imperials

PGL Major Kööpenhaminassa kiehuu jännitys, kun huippujoukkueet ENCE ja Imperials kohtaavat 17. maaliskuuta. Tämä odotettu ottelu pelataan Counter-Strike 2:ssa, ja vaikka se on vain yhden kartan mittainen, odotukset ovat korkealla. ENCE, joka pitää sijaa yhdeksänä rankingissa, ja Imperials, sijalla 31, tulevat varmasti tarjoamaan katsojille tiukan kamppailun.

ENCE on uudistunut ja hehkuu pirteyttä. Joukkue näyttää löytäneen uuden vaihteen, mikä tekee heistä varteenotettavan haastajan. Heidän odotetaan edistyvän karsinnoista eteenpäin keskiverto suorituksella. Taktinen peli ja pelaajien yhteispeli ovat olleet ENCE:n vahvuuksia, ja odotettavissa on, että he näyttävät vahvuutensa myös tässä ottelussa.

Imperialsilla on kuitenkin mahdollisuutensa. Vaikka he ovatkin rankingissa alempana, he eivät ole täysin aliarvioitava vastustaja. Joukkueella on potentiaalia yllättää, varsinkin jos he saavat pelinsä kulkemaan aikaisin.

Miksi sitten ENCE voitto kertoimella 1.70 on hyvä pelikohde? ENCE:n uudistunut ilme ja vahva peliesitys antavat heille selkeän edun ottelussa. Heidän taktinen osaamisensa ja pelaajien yhteistyö antavat heille ratkaisevan edun Imperialsia vastaan. Kun otetaan huomioon ENCE:n ranking ja joukkueen nykyinen vire, he ovat todennäköinen voittaja tässä ottelussa. Näin ollen, veto ENCE:n puolesta voi osoittautua hyväksi valinnaksi vedonlyöjille, jotka etsivät hyvää pelikohdetta tästä ottelusta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla ENCE voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

161 Lukukerrat