Tennis pitkävetovihje: Yulia Putintseva – Sloane Stephens 28.5.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avoimissa 28. toukokuuta 2024 nähdään tiukka taistelu, kun Yulia Putintseva ja Sloane Stephens kohtaavat. Putintseva on tällä hetkellä rankingissa sijalla 39 ja Stephens sijalla 35. Keskinäisissä kohtaamisissa Putintseva johtaa voitoin 4-3, mikä tekee tästä ottelusta erityisen jännittävän.

Pelaajaesittelyt

Yulia Putintseva, 29-vuotias kazakstanilainen, on tunnettu kovasta taistelutahdostaan ja energisestä pelityylistään. Hän on erityisen vaarallinen massakentillä, joissa hänen nopea liikkumisensa ja taitava puolustuspelaamisensa pääsevät oikeuksiinsa. Putintsevan pelissä korostuvat myös monipuoliset lyönnit ja kyky rikkoa vastustajan rytmiä. Hänen vahva henkinen kanttinsa tekee hänestä vaikean vastustajan kaikille.

Sloane Stephens, 31-vuotias yhdysvaltalainen, on kokenut pelaaja, joka on tunnettu rauhallisesta ja sulavasta pelityylistään. Stephensin vahvuuksiin kuuluu voimakas peruslyönti ja erinomainen kentänhallinta. Hän on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, mikä näkyy hänen vakuuttavissa suorituksissaan. Stephensillä on kyky pelata aggressiivisesti ja hyödyntää tilaisuudet tehokkaasti, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

ja pelintekijä. Oilersin hyökkäys on ollut tehokasta ja joukkue on pystynyt luomaan vaarallisia tilanteita jatkuvasti. He ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja kotikentällään, missä heillä on ollut vahva ote koko kauden ajan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Yhdysvaltalainen tasoittaa keskinäiset voitot

Vaikka Putintseva on tilastojen perusteella niukasti edellä keskinäisissä kohtaamisissa, hyvässä vireessä oleva Stephens on ottelun todennäköinen voittaja. Stephensin viimeaikaiset esitykset ja hänen kokemuksensa suurista otteluista antavat hänelle etulyöntiaseman. Ottelusta odotetaan tasaista ja intensiivistä kamppailua, jossa molemmat pelaajat joutuvat antamaan parastaan. Pienet marginaalit ja Stephensin hyvä vire voivat ratkaista ottelun hänen edukseen.

Pelivihje: Sloane Stephens 2.10

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

160 Lukukerrat