Tennis pitkävetovihje: Miamin naisten otteluissa muhii yllätysvoitto 26.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 320,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 320,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Victoria Azarenka – Yulia Putintseva

Miami WTA neljännesvälierissä kohtaavat kokenut Victoria Azarenka ja nousussa oleva Yulia Putintseva. Ottelu lupaa kovaa kilpailua, kun nämä kaksi kohtaavat toisensa jälleen kerran.

Victoria Azarenka, entinen maailmanlistan ykkönen, on pitkän linjan huippupelaaja, jolla on vakuuttava peli sekä fyysinen että henkinen vahvuus. Vaikka hänen sijoituksensa maailmanlistalla on laskenut, hänen kokemuksensa ja taistelutahtonsa tekevät hänestä aina vaarallisen vastustajan. Yulia Putintseva, Kazakstanin lahjakkuus, on noussut esiin viime aikoina vahvoilla otteillaan kentällä. Hänen taistelutahtonsa ja monipuolinen pelityylinsä voivat aiheuttaa ongelmia vastustajille. Vaikka hänen sijoituksensa maailmanlistalla onkin Azarenkan alapuolella, hänellä on potentiaalia yllättää kovempiakin vastustajia.

Aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja, mutta Azarenka onnistui viemään voiton molemmista otteluista erin 2-1. Tämä kuitenkin antaa Putintsevalle mahdollisuuden oppia ja valmistautua paremmin tähän kohtaamiseen. Hänen nopea jalkatyönsä ja kyky vaihdella pelityyliään voivat aiheuttaa Azarenkalle vaikeuksia.

Putintseva voi ottaa yllätysvoiton, jos hän pystyy pitämään Azarenkan kauempana mukavuusalueeltaan ja hyödyntämään vastustajansa mahdollisia heikkouksia. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja kyky painostaa vastustajaa voivat olla avainasemassa ottelun kulun kannalta. Putintsevan motivaatio ja halu osoittaa kykynsä maailmanluokan tasolla voivat nostaa hänet voittoon ja aiheuttaa turnauksessa suuren yllätyksen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Putintseva voittoa kertoimella 3.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

148 Lukukerrat