Tennis pitkävetovihje: Yue Yuan – Sloane Stephens 17.6.2024 Birmingham WTA

Yue Yuan ja Sloane Stephens kohtaavat jälleen Birminghamin WTA-turnauksessa 17. kesäkuuta 2024. Molemmat pelaajat ovat esittäneet vahvoja otteita tällä kaudella, ja heidän aiemmat kohtaamisensa lupaavat jännittävän kamppailun nurmikentällä.

Yue Yuan

Yue Yuan, maailmanlistan sijalla 38, on noussut nopeasti tenniksen huipulle. Kiinalaispelaaja tunnetaan voimakkaista lyönneistään ja nopeudestaan kentällä. Yuanin kausi on ollut menestyksekäs, ja hän on osoittanut pystyvänsä kilpailemaan tasaväkisesti maailman parhaiden pelaajien kanssa. Tänä vuonna hän on kohdannut Stephensin kahdesti, voittaen yhden ottelun ja häviten toisen, mikä kertoo hänen kyvystään pelata korkealla tasolla.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Sloane Stephens

Sloane Stephens, ranking 48, on kokenut amerikkalaispelaaja, joka on tunnettu taitavasta pelityylistään ja kyvystään pelata hyvin isoissa turnauksissa. Vaikka Stephensin ranking on tällä hetkellä Yuania alempana, hänellä on enemmän kokemusta ja hän on aiemmin ollut maailmanlistan kärkipäässä. Stephens on voittanut Grand Slam -turnauksen, mikä tekee hänestä kokeneen ja vaarallisen vastustajan.

Stephens ennakkosuosikkina otteluun

Vaikka Yuan on näyttänyt kykynsä kilpailla Stephensin kanssa tasaväkisesti, Stephens on ennakkosuosikki tämän päivän ottelussa. Hänen kokemuksensa ja strateginen pelityylinsä antavat hänelle etulyöntiaseman, erityisesti nurmikentällä, jossa hänen vahva syöttönsä ja tarkat lyöntinsä voivat olla ratkaisevia tekijöitä. Stephensin kyky sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin ja käyttää hyväkseen vastustajan heikkouksia tekevät hänestä vaarallisen vastustajan, ja hän tulee varmasti kentälle itsevarmana ja päättäväisenä.

Ottelu tulee olemaan tiukka ja mielenkiintoinen, ja on kiehtovaa nähdä, pystyykö Stephens lunastamaan ennakkosuosikin paineet vai onnistuuko Yuan yllättämään kokeneen vastustajansa.

Pelivihje: Sloane Stephens 1.95

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

83 Lukukerrat