WTA pitkävetovihje: Yulia Putintseva – Anna Blinkova 10.10.2023

Tiistaina 10. lokakuuta 2023 Hongkongin WTA-turnauksessa kohtaavat kovalla kentällä kaksi lahjakasta pelaajaa, Yulia Putintseva ja Anna Blinkova. Ottelusta odotetaan jännittävää taistoa, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat kolmannen kerran uransa aikana. Aikaisemmat kohtaamiset vuosina 2019 ja 2023 ovat päättyneet kummankin pelaajan voittoon, ja tämä kohtaaminen lupaa olla jälleen yksi kiehtova kamppailu.

Yulia Putintseva

Pelaaja majailee 68. sijalla WTA-rankingissa, ja on Kazakstanilainen lahjakas pelaaja, joka tunnetaan erinomaisesta peruspelistään ja kilpailullisesta asenteestaan. Hänellä on vahva tausta kansainvälisissä kilpailuissa ja on usein vaikea vastustaja. Vuonna 2019 hän voitti Blinkovan suoraan kahdessa erässä, mutta vuonna 2023 hän joutui taipumaan Blinkovalle samoin luvuin. Putintseva on pelaaja, joka luottaa vahvaan puolustuspeliin ja taistelee jokaisessa pisteessä.

Anna Blinkova

25-vuotias Blinkova sen sijaan, sijoittuu WTA-rankingissa sijalle 37, ja hän on noussut huomattavasti vuosien varrella. Venäläinen pelaaja on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Vuoden 2023 kohtaaminen voitto Putintsevasta osoitti Blinkovan potentiaalin ja taituruuden. Hän osaa hyödyntää vastustajansa heikkouksia ja käyttää voimakasta lyöntivoimaansa hyväkseen.

Miksi sitten Blinkova voittaa tämän ottelun?

Yksi tärkeä tekijä on hänen aggressiivinen pelityylinsä ja voimakkaat lyöntinsä, jotka painostavat Putintsevaa ja estävät tämän mukavuusalueella palaamisen. Blinkova on myös parantanut peliään viime vuosina ja on nyt vahvempi pelaaja kuin vuonna 2019. Hänellä on kyky mukautua vastustajansa peliin ja löytää ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Blinkovan itseluottamus on kasvanut voitettuaan Putintsevan vuonna 2023. Hän tietää, että hänellä on taitoja ja kykyjä voittaa tämä ottelu, ja tämä itseluottamus voi olla ratkaiseva tekijä tiukassa taistelussa.

Pelivihje: Anna Blinkova 2.65

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Tennis pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

310 Lukukerrat