Tennis pitkävetovihje: Nuori tulokas kohtaa lajin menestyneen veteraanin 4.4.2024

WTA kiertueen Charlestonin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Leylah Fernandez – Sloane Stephens

Charlestonin WTA-turnauksessa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Leylah Fernandez ja Sloane Stephens astuvat vastakkain. Fernandez ja Stephens ovat kohdanneet kolme kertaa aiemmin, ja kaikki voitot ovat menneet Fernandezille.

Leylah Fernandez, nuori kanadalainen pelaaja, on osoittanut potentiaalinsa lyhyessä ajassa. Hänen taisteluasenteensa ja monipuolinen pelityylinsä ovat tehneet hänestä vaikean vastustajan monille pelaajille. Sloane Stephens puolestaan, entinen Grand Slam -voittaja ja kokenut kilpailija, tunnetaan vahvasta peruslyöntipelistään ja kyvystään pelata paineettomasti suurissa otteluissa.

Vaikka Fernandez on voittanut aiemmat kohtaamiset, Stephens on tällä hetkellä hyvässä nosteessa. Hänen pelinsä on löytänyt uuden vaihteen, ja hän on osoittanut kykynsä voittaa korkean tason otteluita. Fernandez on taistellut viime aikoina, ja hänellä on ollut vaikeuksia löytää peliään.

Sloane Stephensin voitto kertoimella 1.75 on houkutteleva pelikohde. Stephensin parantunut peli ja Fernandezin viimeaikaiset vaikeudet antavat Stephensille mahdollisuuden ottaa voitto tässä ottelussa. Stephensillä on kokemusta ja taitoa hallita otteluita paineen alla, mikä voi olla ratkaiseva tekijä tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Stephens voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

122 Lukukerrat