Tennis pitkävetovihje: Yhdysvaltalainen tekee kovaa jälkeä massakentällä 25.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 165,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 165,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Elise Mertens – Sloane Stephens

Elise Mertens ja Sloane Stephens kohtaavat Madridin WTA-turnauksessa massakentällä, luoden jännittävän ottelun kahden tasaisen pelaajan välillä.

Mertens, rankingillaan 29., edustaa Belgiaa ja on tunnettu monipuolisesta pelityylistään sekä vahvasta peruspelistään. Hän on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia ja haastaa kärkipelaajia.

Sloane Stephens, rankingillaan 33., edustaa Yhdysvaltoja ja on ollut viime aikoina huippuvireessä. Hän voitti viime viikolla Ranskassa Rouenin WTA-turnauksen massakentällä, mikä osoittaa hänen erinomaisen vireensä ja kykynsä menestyä massalla. Stephens on vaarallinen vastustaja, kun hän on parhaimmillaan, ja hänellä on nyt mieletön itseluottamus.

Näiden kahden pelaajan välillä on tasainen taisteluhistoria, sillä he ovat kohdanneet neljästi aiemmin ja voitot ovat tasan 2-2. Tämä lisää ottelun mielenkiintoa entisestään, kun molemmilla pelaajilla on näytönpaikka ottaa johto keskinäisissä kohtaamisissa. Vaikka ottelu voi olla tasainen, Stephensin voitto kertoimella 1.65 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen otteluun. Hänen vahva vireensä ja itseluottamuksensa tekevät hänestä vahvan ehdokkaan ottelun voittoon. Ottelun odotetaan tarjoavan jännittävää ja laadukasta tennistä, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat Madridin massakentillä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Stephens voittoa kertoimella 1.65.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

135 Lukukerrat