Tennis pitkävetovihje: Ranskalainen yllättää jättikertoimella? 3.4.2024

WTA kiertueen Charlestonin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 375,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 375,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Varvara Gracheva – Elise Mertens

Tänään illalla Charlestonin WTA-turnauksen ottelussa nähdään kohtaaminen Varvara Grachevan ja Elise Mertensin välillä. Gracheva, sijoitettu maailmanrankingissa sijalle 100, kohtaa Mertensin, joka löytyy rankinglistan sijalta 30. Ottelu lupaa mielenkiintoista kamppailua, sillä vaikka Mertens onkin korkeammalla rankingissa, Gracheva on tällä hetkellä paremmassa vireessä. Aiemmin vuonna 2022 he kohtasivat kerran, jolloin Mertens vei voiton suoraan kahdessa erässä.

Varvara Gracheva on nuori ja lahjakas pelaaja alkuperäisesti kotoisin Venäjältä, nykyisin Ranskan kansalaisuuden omaava pelaaja on osoittanut kykynsä nousta vastustajiensa haasteisiin. Hänen pelinsä on monipuolista ja hän pystyy pitämään vastustajansa epävarmoina. Elise Mertens on kokenut pelaaja, joka tunnetaan tasaisesta suoritustasostaan ja hyvästä syöttöpelistään.

Tällä hetkellä Gracheva näyttää olevan paremmassa iskussa kuin Mertens, mikä tekee yllätysvoitosta mahdollisen. Grachevan voitto kertoimella 3.75 on houkutteleva pelikohde, koska hänen nykyinen vireensä ja potentiaalinsa voivat riittää haastamaan Mertensin ja jopa viemään voiton ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Gracheva voittoa kertoimella 3.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

112 Lukukerrat