Tennis pitkävetovihje: Unkarilaisen pelit tuottavat tulosta vakuuttavasti 17.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Barcelonassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 160,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 160,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Fabian Marozsan – Luca van Assche

17. huhtikuuta 2024 Barcelona ATP-turnauksessa odotetaan jännittävää kohtaamista, kun Fabian Marozsan ja Luca van Assche kohtaavat massakentällä. Marozsan, joka on sijoitettu maailmanlistalla sijalle 39, ja van Assche, sijalla 99, kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa, luoden odotuksia täynnä olevan taiston.

Fabian Marozsan on viime aikoina esittänyt upeaa tennistä ja osoittanut kykynsä voittaa jopa top 15 pelaajia. Hänen vahva syöttönsä ja aggressiivinen pelityylinsä tekevät hänestä pelottavan vastustajan massakentällä. Marozsanin itseluottamus on korkealla hänen viimeaikaisten voittojensa myötä, mikä tekee hänestä vaikeasti voitettavan vastustajan.

Luca van Assche on nuori ja lupaava pelaaja, jonka ranking on kohonnut viime aikoina. Vaikka hänellä onkin potentiaalia, hän kohtaa vaikeuksia kokeneempaa ja kovakuntoisempaa vastustajaa vastaan. Van Asschen taidot massakentällä ovat kuitenkin hänen vahvuutensa, ja hän voi tarjota Marozsanille vastuksen.

Marozsanin voitto kertoimella 1.60 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta. Marozsanin mahtava vire ja voittojen määrä antavat hänelle selkeän etulyöntiaseman otteluun. Hänen kokemuksensa ja pelityylinsä sopivat hyvin massakentän vaatimuksiin, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Marozsanin voitto tarjoaa hyvän vastineen rahoille ja on varteenotettava valinta vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Marozsan voittoa kertoimella 1.60.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

88 Lukukerrat