Tennis pitkävetovihje: Kovassa nousukiidossa oleva unkarilainen ottaa varman voiton 18.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Barcelonassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 160,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 160,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Fabian Marozsan – Facundo Diaz Agosta

Tenniksen ystävät saavat nauttia jännittävästä ottelusta, kun Fabian Marozsan kohtaa Facundo Diaz Agostan 18. huhtikuuta 2024 Barcelonan ATP-turnauksessa massakentällä. Ottelu lupaa kiihkeää taistelua, kun kaksi lahjakasta pelaajaa kohtaa toisensa tavoitellessaan menestystä tällä arvostetulla kentällä.

Fabian Marozsanin nykyinen ranking on 39. Marozsan on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia ja onkin viime aikoina noussut nopeasti kohti huippua. Hänen pelityylinsä yhdistää voimakkaan syötön ja tarkan lyöntipelin, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Toisena pelaajana on Facundo Diaz Agosta, jonka ranking on tällä hetkellä 53. Vaikka Diaz Agosta ei ehkä olekaan yhtä korkealla rankingissa kuin Marozsan, hän on silti vaarallinen vastustaja, jolla on vahva peruspeli ja hyvä liikkuminen kentällä. Diaz Agostan taistelutahto ja kyky löytää vastustajansa heikkoudet voivat tehdä hänestä vaarallisen vastuksen Marozsanille.

Diaz Agosta on kunnioitettava vastustaja, mutta Marozsanin näyttöjä viimeaikaisissa otteluissa ei voida aliarvioida. Hänen kykynsä voittaa huippupelaajia tekee hänestä vahvan ehdokkaan voittamaan tämän ottelun. Marozsanin voitto kertoimella 1.60 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen niille, jotka haluavat panostaa ottelun lopputulokseen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Marozsan voittoa kertoimella 1.60.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

120 Lukukerrat