Tennis pitkävetovihje: Luca van Assche – Botic Van De Zandschulp 6.11.2023

Metzin ATP-turnaus tarjoaa meille toisenkin mielenkiintoisen ottelun, kun Ranskan Luca van Assche kohtaa hollantilaisen Botic Van De Zandschulpin. Ottelu pelataan kovalla alustalla, mikä tuo oman jännityksensä tähän kohtaamiseen.

Luca van Assche

Ranking sijalta 70. löytyy nuori lupaus tenniksen maailmassa. Hänet tunnetaan vahvasta syötöstään ja nopeasta jalkatyöstään kentällä. Vaikka hän ei ole vielä saavuttanut suuria turnausvoittoja, hänen potentiaalinsa on kiistaton. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen, ja hän yrittää mielellään ottaa ohjat omiin käsiinsä heti ottelun alusta asti.

Botic Van De Zandschulp

Hollantilainen, joka löytyy ranking sijalta 51., on noussut viime aikoina otsikoihin hienojen suoritustensa ansiosta. Hollantilainen pelasi hiljattain Pariisin ATP-turnauksessa kukistaen kovia nimiä matkallaan. Hänen pelinsä perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja erinomaiseen fyysiseen kuntoon. Van De Zandschulp on osoittanut, että hän pystyy haastamaan ATP-listan kärkinimet, ja hänellä on itseluottamusta menestyä myös tässä ottelussa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi hollantilainen voittaa ottelun?

Vaikka Luca van Assche on nuori ja lupaava pelaaja, Botic Van De Zandschulpin kokemus ja viimeaikainen menestys tekevät hänestä ennakkosuosikin tässä kohtaamisessa. Van De Zandschulp on pelannut kovia otteluita ja voittanut kokeneita vastustajia, mikä antaa hänelle etua paineen alla. Hänen vahvat peruslyöntinsä voivat asettaa vaikeuksia van Asschelle, ja hänellä on myös parempi tuntuma kovalla alustalla.

Van De Zandschulpin itseluottamus on korkealla voittojen myötä, ja hän on valmis näyttämään, että hän kuuluu ATP-listan huipulle. Odotamme viihdyttävää ottelua, mutta lopulta Botic Van De Zandschulp on todennäköinen voittaja tähän kohtaamiseen, kiitos vahvan peruspelin, kokemuksen ja viimeaikaisen menestyksen.

Pelivihje: Botic Van De Zandschulp 1.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

308 Lukukerrat