Tennis pitkävetovihje: Barcelonassa tulikuuma taistelu tarjoaa suuren kertoimen 17.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Barcelonassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 350,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 350,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Jordan Thompson – Jauma Munar

17. huhtikuuta 2024 Barcelona ATP-turnauksessa odotetaan jännittävää kohtaamista Australian Jordan Thompsonin ja espanjalaisen Jaume Munarin välillä. Ottelu pelataan massakentällä, mikä asettaa omat haasteensa molemmille pelaajille. Thompson saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 33, kun taas Munar löytyy sijalta 73.

Jordan Thompson on kokenut pelaaja, jolla on vahva syöttö ja monipuolinen pelityyli. Hän pystyy pelaamaan hyvin sekä peruslyönneissä että verkolla, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Thompsonin vankka kokemus ja aiemmat menestykset antavat hänelle itseluottamusta lähestyessään ottelua. Jaume Munar on nuorempi pelaaja, joka tunnetaan erityisesti massakenttätaidoistaan. Hänellä on erinomainen liikkuvuus ja kyky puolustaa vaikeissakin tilanteissa. Munar pystyy myös hyödyntämään vastustajansa virheet tehokkaasti ja käyttämään kierrepalloa hyväkseen massalla.

Kun otetaan huomioon pelaajien väliset aiemmat kohtaamiset ja Thompsonin korkeampi ranking, voitto kertoimella 3.50 näyttää hyvältä pelikohteelta. Vaikka Munar voitti heidän edellisen kohtaamisensa vuonna 2021, Thompsonilla on ollut vakuuttavaa menestystä viime aikoina, ja hänellä on potentiaalia kääntää tilanteet edukseen ottelun edetessä. Thompsonin voitto tarjoaa hyvän vastineen rahoille ja on harkitsemisen arvoinen valinta vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Thompson voittoa kertoimella 3.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

84 Lukukerrat