Tennis pitkävetovihje: Ukrainalainen suosikki palaa voittojen tielle 4.4.2024

WTA kiertueen Charlestonin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Elina Svitolina – Daria Saville

Charlestonin WTA-turnauksen ottelussa kohtaavat Elina Svitolina ja Daria Saville. Svitolina, maailmanrankingissa sijalla 17, saa vastaansa Savillen, joka löytyy rankinglistalta sijalta 108. Näiden kahden välillä on pitkä historia kohtaamisia, ja Svitolina on onnistunut viemään voiton seitsemässä kymmenestä aiemmasta kohtaamisesta.

Elina Svitolina, Ukrainan kokenut pelaaja, on tunnettu vahvasta peruslyöntipelistään ja hyvästä liikkumisestaan kentällä. Hänen tasainen suoritustasoonsa ja kyky lukea vastustajan peliä tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Daria Saville, Australialainen pelaaja, on taistelijaluonne kentällä, mutta hänen sijoituksensa rankingissa eivät välttämättä heijasta hänen potentiaaliaan.

Svitolinan vahvat näytöt ja kohtaamisten historia viittaavat siihen, että hänellä on hyvät mahdollisuudet voittoon. Svitolina on hävinnyt Savillea vastaan edellisen kerran vuonna 2016. Svitolinan voitto kertoimella 1.40 on houkutteleva pelikohde, sillä hänen vahvuutensa ja aiempi menestyksensä antavat hänelle etulyöntiaseman tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Svitolina voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

143 Lukukerrat