Tennis pitkävetovihje: Naisten ottelut Ranskassa tarjoavat ”varmoja” voittoja 17.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Ranskan Rouenissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Martina Trevisan – Naomi Osaka

Rouenin WTA-turnauksessa 17. huhtikuuta 2024 on odotettavissa kiinnostava kohtaaminen Italian Martinan Trevisanin ja japanilaisen Naomi Osakan välillä. Ottelu pelataan massakentällä, mikä voi tuoda omat haasteensa molemmille pelaajille. Trevisan saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 78, kun taas Osaka löytyy sijalta 192. On kuitenkin syytä huomioida, että Osakan ranking on hieman hämäävä, sillä hän ei pelannut lainkaan vuonna 2023 ja on tekemässä paluuta takaisin huipulle.

Martina Trevisan on taitava massakenttäpelaaja, joka tunnetaan erityisesti sitkeästä puolustuspelistään ja tarkoista lyönneistään. Hän pystyy aiheuttamaan haasteita vastustajilleen pitkillä ralleilla ja hyvällä liikkuvuudellaan.

Naomi Osaka puolestaan on entinen maailman ykkönen, joka on voittanut useita Grand Slam -turnauksia uransa aikana. Hänet tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Vaikka hän onkin ollut poissa kentiltä jonkin aikaa, hänen lahjakkuutensa ja kokemuksensa tekevät hänestä edelleen pelottavan vastustajan.

Ottaen huomioon Osakan entisen huippuaseman ja hänen voimakkaan paluunsa kilpakentille, hän on ottelun ehdoton voittajasuosikki kertoimella 1.50. Vaikka Trevisanilla on taitoja haastaa vastustajaansa, Osakan ennakkoluuloton pelityyli ja paluunälkä tekevät hänestä todennäköisen voittajan tässä kohtaamisessa. Osakan voitto tarjoaa hyvän vastineen rahoille ja on selvästi houkutteleva pelikohde.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Osaka voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

86 Lukukerrat