Tennis pitkävetovihje: Ranskassa naisten otteluissa tarjolla muhkea kerroin 18.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Ranskan Rouenissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Anhelina Kalinina – Martina Trevisan

Rouenin WTA-turnauksessa kohtaavat Anhelina Kalinina ja Martina Trevisan massakentällä 18. huhtikuuta 2024. Ottelu herättää mielenkiintoa, sillä molemmat pelaajat ovat osoittaneet kykynsä menestyä massakentillä. Kalinina pitää hallussaan rankingin sijaa 32, kun taas Trevisan löytyy sijalta 78.

Anhelina Kalinina on tunnettu voimakkaasta pelityylistään, joka perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja aggressiiviseen otteeseen kentällä. Hän on aiemmin voittanut molemmat kaksi pelaajien välistä kohtaamista, mutta tällä kertaa he kohtaavat massakentällä, joka voi tuoda uusia haasteita.

Martina Trevisan on vakiinnuttanut asemansa massakenttien asiantuntijana ja pystyy pelaamaan erittäin vahvasti tässä ympäristössä. Vaikka hänellä onkin hieman alempi ranking, hänen taitonsa massalla ovat vaikuttavia. Trevisan ei ole aiemmin kohdannut Kalininaa massakentällä, mikä tekee tästä kohtaamisesta entistäkin kiinnostavamman.

Trevisanin voitto tarjoaa houkuttelevan kertoimen 2.30, mikä tekee siitä harkitsemisen arvoisen pelikohteen. Vaikka Kalinina on voittanut aiemmat kohtaamiset, Trevisanin vahvuus massakentillä ja hänen kykynsä sopeutua vastustajaansa voivat tuoda hänelle menestystä tässä ottelussa. Ottelusta voi odottaa tasaväkistä taistoa, mutta Trevisanilla voi olla mahdollisuus yllättää ja napata voitto Rouenin turnauksessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Trevisan voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

118 Lukukerrat