Tennis pitkävetovihje: Yllätysmahdollisuus naisten otteluissa Ranskassa 17.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Ranskan Rouenissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Nao Hibino – Elen Gabriela Ruse

Rouenin WTA-turnauksessa 17. huhtikuuta 2024 nähdään kiehtova kamppailu japanilaisen Nao Hibinon ja romanialaisen Elen Gabriela Rusen välillä. Hibino saapuu otteluun rankingilla 85., kun taas Ruse löytyy sijalta 162. Vaikka rankingissa onkin selvä ero, turnausten luonteessa ja massakentän vaikutuksessa voi nähdä yllätyksiä.

Hibino on osoittanut viime aikoina vahvaa pelikuntoa ja taitoa, erityisesti massakentillä. Hänen varma peruslyöntipeli ja nopea jalkatyö tekevät hänestä hankalan vastustajan. Hibino on kerännyt useita vakuuttavia voittoja viimeisissä otteluissaan, mikä lisää hänen itseluottamustaan ja ruokki onnistumisia. Ruse ei ole helppo vastustaja. Vaikka hänen rankinginsa onkin tällä hetkellä alhaisempi, hänellä on potentiaalia tehdä ottelusta todella vaikea. Ruse on näyttänyt kykynsä erityisesti massalla, ja hänen aggressiivinen pelityylinsä voi aiheuttaa ongelmia vastustajilleen.

Hibinon voitto kertoimella 2.50 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Hibino on selvästi korkeammalla rankingissa, mikä osoittaa hänen vahvempaa kokemusta ja taitoa. Hibino on paremmin sopeutunut massakenttien vaatimuksiin, ja hänen vireensä on ollut vakuuttava. Ottelun asetelma suosii Hibinoa, ja hänen voittonsa on hyvä vedonlyöntimahdollisuus niille, jotka etsivät hyvää vastinetta rahoilleen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Hibino voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

72 Lukukerrat