Tennis pitkävetovihje: Indian Wellsin yön otteluista altavastaaja kiinni! 8.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 435,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 435,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Naomi Osaka – Sara Errani

Indian Wellsin WTA-turnauksen 8. maaliskuuta 2024 kohtaavat kaksi eri kaliiberin pelaajaa, kun Naomi Osaka ja Sara Errani ottavat mittaa toisistaan ensimmäisellä kierroksella. Osaka (ranking 287.) ja Errani (ranking 100.) tarjoavat mielenkiintoisen vastakkainasettelun.

Naomi Osaka, entinen maailman ykkönen, on tunnettu voimakkaasta pelistään ja tehokkaista syötöistään. Vaikka hänen rankinginsa on laskenut, hän säilyttää edelleen potentiaalinsa. Sara Errani on kokenut italialainen pelaaja, joka on erikoistunut massakenttäpeliin. Hänen vahvuutensa ovat tarkat lyönnit ja taistelutahto.

Vaikka Osaka on selkeä suosikki, Erranin yllätysvoitto kertoimella 4.35 on houkutteleva. Errani on kokenut pelaaja, joka tuntee paineet suurissakin turnauksissa. Hänen kykynsä sopeutua erilaisiin olosuhteisiin antaa hänelle mahdollisuuden yllättää vastustajansa. Osaka on kohdannut vaikeuksia ja epävarmuutta, mikä avaa tilaisuuden Erranin hyödyntää tilannetta. Tämä tekee Erranin voitosta harkitsemisen arvoisen vedonlyöntikohteen niille, jotka etsivät potentiaalista yllätystä Indian Wellsissä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Errani voittoa kertoimella 4.35.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

171 Lukukerrat