WTA Tennis pitkävetovihje: Martina Trevisan – Cristina Bucsa 10.10.2023

Tänään tiistaina Hongkongin WTA-turnauksessa kovalla kentällä kohtaavat kaksi taitavaa pelaajaa, kun Italian Martina Trevisan ja Romanian Cristina Bucsa asettuvat vastakkain. Tämä ottelu on takuulla mielenkiintoinen koitos!

Martina Trevisan

Italialainen sijoittuu maailmanlistalla sijalle 42, ja on noussut viime vuosien aikana yhdeksi Italian naisten tenniksen kirkkaimmista tähdistä. Hänellä on erinomainen peruslyöntipeli, joka pohjautuu vahvaan rystylyöntiin ja tarkkoihin kämmenlyönteihin. Trevisanin peli on myös fyysistä ja pelaajan kestävyys on uskomatonta, mikä mahdollistaa pitkät taistelut kovilla kentillä. Hänen voimakas tahtonsa ja kilpailuhenkensä ovat usein hänen voittojensa takana.

Cristina Bucsa

Majailee sijalla 78 maailmanlistalla, ja on nuori lupaus Romanian naistentenniksessä. Bucsa tunnetaan nopeasta jalkatyöstään ja kyvystään liikkua sulavasti kentällä. Hänellä on myös taitoa vaihdella pelityyliään tarvittaessa, mutta hänen kokemuksensa suurissa otteluissa ovat vielä rajallisempia verrattuna Trevisaniin.

Aiemmat kohtaamiset

Kun tarkastellaan heidän aiempaa kohtaamistaan vuonna 2022, jossa Trevisan voitti 2-0, on selvää, että Trevisanilla on tiettyä etua tässä ottelussa. Trevisanin vahvat peruslyönnit tulevat todennäköisesti olemaan Bucsan vaikeasti hallittavissa. Trevisanin kokemus ja taito ratkaista isoja pisteitä tiukoissa tilanteissa tekevät hänestä vaarallisen vastustajan.

Trevisan on pelannut koko kauden tasaisesti korkealla tasolla, ja hänellä on useita hyviä tuloksia merkittävissä turnauksissa. Tämä antaa hänelle henkistä vahvuutta ja itseluottamusta, mikä on usein avain voittoon. Bucsan on selviydyttävä kovasta vastuksesta ja mahdollisesti pelaamalla täysin virheetöntä tennistä voittaakseen tämän ottelun.

Pelivihje: Martina Trevisan 1.65

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Tennis pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

398 Lukukerrat