Tennis pitkävetovihje: Miamin naisten otteluista suuri kerroin talteen! 27.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Caroline Garcia – Danielle Collins

Miami WTA-turnauksen puolivälierissä kohtaavat Caroline Garcia ja Danielle Collins 27. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa tarjota jännittävää ja intensiivistä tennistä, kun kaksi kovaa kilpailijaa mittelöivät keskenään.

Caroline Garcia, Ranskan tennistähti, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 27. Hänellä on monipuolinen pelityyli, joka perustuu voimakkaaseen lyöntivoimaan ja hyvään liikkumiseen kentällä. Garcia on myös tunnettu hyvästä syötöstään ja aggressiivisesta pelaamisestaan, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Danielle Collins, Yhdysvaltojen lahjakkuus, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 53. Hänen pelityylinsä perustuu tarkkoihin lyönteihin ja hyvään liikkumiseen kentällä. Collinsilla on myös vahva taistelutahto ja kyky löytää vastustajansa heikkoudet.

Vaikka pelaajat ovatkin kohdanneet kolme kertaa aiemmin ja Collins on voittanut kaikki ottelut suoraan kahdessa erässä, tämä ottelu voi tarjota yllätyksiä. Garcia on nimittäin uskomattomassa vireessä ja osoitti sen voittamalla edellisessä ottelussaan ranking 3. Gauffin.

Caroline Garcian voitto kertoimella 2.75 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta. Hänen vahva pelivireensä ja voitto ranking 3. pelaajasta antavat hänelle itseluottamusta otteluun. Garcia tuntee Collinsin pelityylin hyvin aiempien kohtaamisten perusteella ja voi käyttää tätä tietoa hyödykseen ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Garcia voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

421 Lukukerrat