Tennis pitkävetovihje: Palaako turkkilainen takaisin voittojen tielle? 3.4.2024

WTA kiertueen Charlestonin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Danielle Collins – Ons Jabeur

Charlestonin WTA-turnauksessa kohtaavat Danielle Collins ja Ons Jabeur, kaksi kovaa pelaajaa, jotka tarjoavat varmasti jännittävän ottelun. Collinsilla ja Jabeurilla on taustallaan kolme aiempaa kohtaamista, joista Collins on onnistunut viemään kaksi voittoa verrattuna Jabeurin yhteen.

Danielle Collins, Yhdysvaltojen lupaava pelaaja, saapuu otteluun tuoreena Miamin WTA-turnauksen voittajana, mikä osoittaa hänen vahvaa virettään ja kilpailuhenkeään. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja voimakkaat lyöntinsä voivat aiheuttaa ongelmia vastustajilleen.

Ons Jabeur, Tunisian taitava pelaaja, tunnetaan monipuolisesta pelistään ja taitavasta liikkumisestaan kentällä. Hänen älykkäät lyöntivalintansa ja kyky lukea vastustajan peliä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Vaikka Collins on voittanut aiemmat kohtaamiset ja voitti äskettäin Miamin turnauksen, Ons Jabeurin voitto kertoimella 3.00 on houkutteleva pelikohde. Jabeurin korkea ranking (sija 6) osoittaa hänen kykynsä kilpailla huipputasolla, ja hänellä voi olla nälkää revanssiin aiemmista tappioista Collinsia vastaan. Jabeurin monipuolinen pelityyli voi aiheuttaa haasteita Collinsille, erityisesti hitaammilla alustoilla kuten massalla, mikä lisää mahdollisuutta Jabeurin voitolle tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Jabeur voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

115 Lukukerrat