Tennis pitkävetovihje: Victoria Azarenka – Danielle Collins 25.5.2024

Victoria Azarenka ja Danielle Collins kohtaavat Rooman WTA-turnauksen puolivälierässä 25. toukokuuta 2024. Kyseessä on jännittävä kamppailu, jossa maailmanlistan sijalla 24 oleva Azarenka yrittää horjuttaa rankingissa 15. sijalla olevaa Collinsia. Pelaajien keskinäisissä kohtaamisissa Collins johtaa voitoin 2-1, mikä antaa hänelle henkisen yliotteen tähän otteluun.

Victoria Azarenka

Venäläinen Azarenka on kokenut pelaaja, jolla on kaksi Grand Slam -voittoa urallaan. Hän on tunnettu monipuolisesta pelistään ja kovasta taistelutahdostaan. Vaikka hänen rankinginsa on laskenut, Azarenka on edelleen vaarallinen vastustaja, erityisesti massakentillä, missä hänen taktinen älykkyytensä ja kova työmoraalinsa pääsevät oikeuksiinsa. Azarenkan kausi on ollut ailahteleva, mutta hän on aina potentiaalinen uhka kokeneisuutensa ja kyvykkyytensä ansiosta.

Danielle Collins

Amerikkalainen Collins on tällä hetkellä uransa parhaassa vireessä. Hän on voittanut 18 viimeisestä 19 ottelustaan, mikä osoittaa hänen erinomaista pelivirettään. Collins on aggressiivinen pelaaja, joka tunnetaan kovasta syötöstään ja voimakkaista peruslyönneistään. Hän on erityisen vahva nopeilla alustoilla, mutta on viime aikoina parantanut otteitaan myös massakentillä. Collinsin itseluottamus on korkealla, ja hän on nousemassa yhdeksi WTA-kiertueen vaarallisimmista pelaajista.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Ennakkosuosikki on oikeutetusti Danielle Collins

Collinsin nykyinen pelivire ja keskinäisten otteluiden tilastot tekevät hänestä ehdottoman ennakkosuosikin tähän kohtaamiseen. Hänen voitokas jaksonsa on nostanut hänet uudenlaiseen asemaan naisten tenniksessä, ja hän tulee otteluun itseluottamusta uhkuen. Azarenka ei kuitenkaan ole helppo vastustaja, ja kokenut belarusialainen voi tarjota tiukan vastuksen.

Ottelusta odotetaan intensiivistä ja korkeatasoista kamppailua, jossa Collinsin aggressiivinen pelityyli kohtaa Azarenkan strategisen pelisuunnitelman.

Pelivihje: Danielle Collins 1.50

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

91 Lukukerrat