Tennis pitkävetovihje: Vahvasti esiintynyt venäläinen nousee pienestä kuopasta takaisin 26.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 145,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 145,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Ekaterina Alexandrova – Ashlyn Krueger

Madridin WTA-turnauksessa massakentällä odotetaan mielenkiintoista ottelua, kun Ekaterina Alexandrova ja Ashlyn Krueger kohtaavat toisensa. Otteluun lähtevät kaksi erilaista pelaajaa, joilla kummallakin on omat vahvuutensa ja haasteensa.

Ekaterina Alexandrova, nykyisin maailmanlistan sijalla 16. on venäläinen pelaaja, joka on tunnettu voimakkaasta pelistään ja tarkoista lyönneistään. Alexandrova osoitti maaliskuussa huippuvireensä voittamalla jopa ranking-ykkösen, Iga Swiatekin, mutta on sittemmin kohdannut vaikeuksia, häviten viime aikoina kolme ottelua peräkkäin. Hänellä on kyky palata takaisin voittojen tielle ja haastaa koko turnauksen mestaruudesta. Ashlyn Krueger, maailmanlistan sijalla 70, on amerikkalainen pelaaja, joka on tunnettu peruslyöntipelistään ja taistelutahdostaan. Vaikka Kruegerin ranking ei olekaan yhtä korkea kuin vastustajansa, hänellä on potentiaalia haastaa korkeammin sijoitettuja pelaajia.

Alexandrovan voitto kertoimella 1.45 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen, kun hän pyrkii palaamaan voittojen tielle Madridin WTA-turnauksessa ja osoittamaan jälleen kykynsä taistella koko turnauksen mestaruudesta.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Alexandrova voittoa kertoimella 1.45.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

65 Lukukerrat