WTA pitkävetovihje: Anna Schmiedlova – Nadia Podoroska 16.10.2023

Monastirin WTA-turnaus tarjoaa jälleen kerran jännittävän kohtaamisen, kun slovakialainen tennislahjakkuus Anna Schmiedlova kohtaa Argentiinan Nadia Podoroskan. Tämä kohtaaminen tulee olemaan jännittävä, koska molemmat pelaajat ovat kohdanneet toisensa aiemmin kahdesti ja he haluavat selvittää, kumpi heistä ottaa voiton tällä kertaa.

Anna Schmiedlova on 59. sijalla WTA-rankingissa, ja hän on osoittanut olevansa kova kilpailija tennismaailmassa. Schmiedlova on erittäin taitava peruspelin pelaaja, ja hänellä on vahva monipuolisen pelaajan pelityyli. Hän on voittanut yhden WTA-tittelin ja on saavuttanut hyviä tuloksia urallaan. Schmiedlova on kuitenkin kamppaillut viime aikoina, sillä hän on hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua.

Nadia Podoroska puolestaan sijoittuu WTA-rankingissa sijalle 76, mutta hänellä on potentiaalia voittaa korkeammalle sijoitettuja vastustajia. Podoroska on erityisen vaarallinen massakentillä, ja hän nousi kuuluisuuteen saavuttamalla välieräpaikan Ranskan avoimissa vuonna 2020. Hän on erinomainen liikkuja kentällä ja pystyy asettamaan vastustajansa vaikeuksiin monipuolisella pelityylillään. Ottelu pelataan kuitenkin kovalla alustalla, joka on hyvin tasavertainen pelaajien taidoille.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Miksi Nadia Podoroska voittaa tämän ottelun?

Podoroska on osoittanut pystyvänsä kilpailemaan korkeammalla tasolla, kuten Ranskan avoimissa nähtiin. Hänen pelityylinsä sopii hyvin slovakialaista vastaan. Podoroska on erittäin päättäväinen ja taistelutahtoinen pelaaja, ja hän on varmasti motivoitunut voittamaan Schmiedlovan, joka on voittanut hänet aiemmin. Podoroska voi hyödyntää Schmiedlovan hentoista epävarmuutta ja ottaa voiton tässä kohtaamisessa.

Odotamme tiukkaa taistoa Anna Schmiedlovan ja Nadia Podoroskan välillä Monastirin WTA-turnauksessa. Podoroskalla voi olla pieni etulyöntiasema ottelussa ja aiemmat kohtaamiset antavat hänelle mahdollisuuden ottaa revanssin.

Pelivihje: Nadia Podoroska 1.75

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

331 Lukukerrat