Tennis pitkävetovihje: Indian Wells välierien nuorten huippuottelu 16.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz

Indian Wellsin välierissä nähdään jännittävä kohtaaminen, kun Jannik Sinner ja Carlos Alcaraz mittelöivät toisiaan vastaan. Ottelu lupaa olla tiukka ja ennusteiden mukaan täynnä jännitystä.

Jannik Sinner, maailmanlistalla sijalla 3, on noussut nopeasti tennismaailman eliittiin nuoresta iästään huolimatta. Hänen pelinsä on tunnettu voimakkaasta syötöstä ja tarkoista peruslyönneistä. Sinnerin vahva esiintyminen aiemmissa otteluissa antaa hänelle itseluottamusta ja hän tavoittelee nyt paikkaa finaalissa. Sinner on hävinnyt edellisen ottelunsa 2023 marraskuussa. Carlos Alcaraz, sijoitettu kakkoseksi, on nuori lahjakkuus, joka on tehnyt vaikutuksen tennisfanien keskuudessa. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen ja nopea, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Alcarazilla on vahva halu menestyä ja hän tulee taistelemaan loppuun saakka.

Vaikka ottelu onkin tasainen, Sinnerin voitto kertoimella 1.70 näyttää houkuttelevalta. Sinner on voittanut heidän kaksi edellistä kohtaamistaan, mikä antaa hänelle henkistä etua.Sinnerin kokemus suurista otteluista ja hänen vahva pelityylinsä tekevät hänestä potentiaalisen voittajan tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sinner voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

229 Lukukerrat