Tennis pitkävetovihje: Indian Wells naisten otteluissa yllätysmahdollisuus 13.3.2024

WTA kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 500,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 500,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Emma Navarro – Aryna Sabalenka

Indian Wellsin neljännesvälierässä kaksi lahjakasta pelaajaa, Emma Navarro ja Aryna Sabalenka, kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Navarro, rankingilla 23, ja Sabalenka, rankingilla 2, ovat molemmat vakuuttaneet taidoillaan, mutta turnauksen kulku on ollut erilainen kummallekin.

Emma Navarro, nuori ja nouseva kyky, on tehnyt vaikutuksen monipuolisella pelityylillään. Hänen sijoituksensa TOP25 joukossa on merkki hänen nousustaan huipulle. Aryna Sabalenka, korkeammalle sijoitettu pelaaja, on kamppaillut turnauksessa. Hänen vaikeutensa voivat avata mahdollisuuden yllätysvoitolle.

Sabalenkan kokemus ja voimakas pelityyli tekevät hänestä vaarallisen vastustajan, mutta Navarro on osoittanut kykenevänsä haastamaan kokeneemmatkin pelaajat. Navarron voitto kertoimella 5.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen, ottaen huomioon Sabalenkan vaikeudet turnauksessa. Nuoren pelaajan potentiaali ja mahdollisuus yllättää tässä kohtaamisessa tekevät Navarron voitosta harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Navarro voittoa kertoimella 5.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

97 Lukukerrat