Tennis pitkävetovihje: Iga Swiatek – Marta Kostyuk 16.3.2024

Indian Wellsin välierässä kohtaavat maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek ja sijalla 32 oleva Marta Kostyuk. Ottelu lupaa jännitystä, vaikka Swiatek onkin selvä ennakkosuosikki. He ovat kohdanneet aikaisemmin vain kerran vuonna 2021, jolloin Swiatek vei voiton 2-0.

Iga Swiatek

Iga Swiatek, rankingissa ykkönen, on noussut nopeasti tenniksen eliittiin voittaen useita suuria turnauksia ja osoittaen vakuuttavaa peliä. Puolalaispelaajan pelityyli on monipuolinen, ja hän pystyy hallitsemaan kenttää voimakkailla lyönneillään ja nopealla liikkumisellaan. Swiatekin itseluottamus ja pelirohkeus tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Marta Kostyuk

Marta Kostyuk, rankingissa 32., on noussut esiin viime aikoina vakuuttavilla suorituksillaan. Ukrainalaispelaaja on fyysisesti vahva ja pystyy lyömään voimakkaasti molemmilta puolilta kenttää. Kostyukin pelissä on kuitenkin ollut vaihtelevuutta, ja hänen on löydettävä tasainen suoritustaso pysyäkseen mukana Swiatekin kaltaisen huippupelaajan kanssa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Yllätysvoitto ei ole mahdotonta

Vaikka Swiatek lähtee otteluun suosikkina ja on voittanut heidän edellisen kohtaamisensa, Kostyukin hyvä vire ja potentiaali tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Kostyuk on pystynyt voittamaan useita kovia pelaajia viime aikoina, ja hänen itseluottamuksensa on korkealla. Kostyukin voitto kertoimella 8.00 houkuttelee vedonlyöjiä, sillä hänellä on potentiaalia yllättää Swiatek ja edetä finaaliin asti. Swiatek joutuu varmasti tekemään parhaansa voittaakseen tämän ottelun.

Pelivihje: Marta Kostyuk 8.00

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

200 Lukukerrat