Tennis pitkävetovihje: Dubaissa veteraanin voitolla mehukkaat voitot 27.2.2024

ATP kiertueen Qatarin turnaus Dohassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Gael Monfils – Ugo Humbert

Dubain ATP-turnauksessa 26. helmikuuta 2024 kohtaavat kaksi ranskalaista pelaajaa, Gael Monfils ja Ugo Humbert. Ottelusta odotetaan jälleen kerran tiukkaa taistoa, sillä nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin, ja voitot ovat jakautuneet tasaisesti – Humbertin voitettua kahdesti ja Monfilsin kerran. Viimeisin kohtaaminen tapahtui helmikuun alussa, jolloin Monfils vei voiton suoraan kahdessa erässä.

Gael Monfils, sijoittuen maailmanlistalla sijalle 54, on tunnettu näyttävästä ja energisestä pelityylistään. Hänen liikkuvuutensa kentällä ja kykynsä tuottaa odottamattomia lyöntejä tekevät hänestä aina vaarallisen vastustajan. Ugo Humbert, maailmanlistalla sijalla 18, on nouseva tähti ranskalaisessa tenniksessä. Hänen pelinsä perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja taitavaan verkolla pelaamiseen.

Miksi harkita Monfilsin voittoa kertoimella 2.50? Edellisen kohtaamisen suoritus osoitti Monfilsin olevan hyvässä vireessä, ja hänellä on kyky ottaa haltuunsa otteluita. Korkea kerroin tekee Monfilsin voitosta houkuttelevan vaihtoehdon, ja hänen voittonsa helmikuun kohtaamisessa antaa hänelle lisää itseluottamusta tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Monfisl voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

191 Lukukerrat