Tennis pitkävetovihje: Sinnikäs ranskalainen hakee yllätysvoittoa 1.3.2024

ATP kiertueen Dubain turnaus Arabiemiirikunnissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 340,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 340,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Daniil Medvedev – Ugo Humbert

Tänään Dubai ATP-turnauksessa nähdään jännittävä kohtaaminen, kun neljänneksi sijoitettu Daniil Medvedev kohtaa Ugo Humbertin, joka pitää 18. sijaa ATP-rankingissa. Ottelusta odotetaan kovaa taistoa, sillä pelaajat ovat kohdanneet kolmesti aiemmin, ja Humbert johtaa voitoissa 2-1.

Daniil Medvedev, maailmanlistan neljäs, tunnetaan vahvasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Hän on saavuttanut huipputuloksia viime aikoina ja on yksi turnauksen suurimmista suosikeista. Medvedevin peli perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja taitavaan verkko-osaamiseen. Ugo Humbert, sijoitettu 18., on noussut nopeasti huipulle voittaen urallaan useita arvokkaita otteluita. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja voimakkaat lyönnit tekevät hänestä potentiaalisen uhkan kenelle tahansa vastustajalle.

Pelaajien aiemmat kohtaamiset kertovat Humbertin johtavan voitoin 2-1, mikä lisää ottelun jännitystä. Humbertin yllätysvoitto kertoimella 3.40 on houkutteleva vaihtoehto vedonlyöjille, ottaen huomioon hänen aiemmat onnistumisensa Medvedevia vastaan. Humbertin voiton takana voi olla hänen nopea jalkatyönsä ja kyky asettaa vastustaja vaikeuksiin voimakkailla lyönneillään. Tämä ottelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden nähdä, pystyykö Humbert jatkamaan menestyksellistä otteitaan Medvedevia vastaan ja luomaan yllätyksen Dubain turnauksessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Humbert voittoa kertoimella 3.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

282 Lukukerrat