Tennis pitkävetovihje: Dubain turnauksesta voitot talteen ennakkosuosikilla 27.2.2024

ATP kiertueen Qatarin turnaus Dohassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Jakub Mensik – Borna Coric

Dubain ATP-turnauksessa 26. helmikuuta 2024 kohtaavat Jakub Mensik ja Borna Coric. Vaikka nämä pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, odotetaan heidän kohtaamistaan mielenkiintoisena, sillä kumpikin pelaaja tavoittelee menestystä ja parempaa sijoitusta maailmanlistalla.

Jakub Mensik, sijoittuen maailmanlistalla sijalle 87, on nuori tennislupaus, joka on osoittanut potentiaaliaan aikaisemmissa turnauksissa. Hänen pelinsä perustuu voimakkaaseen peruslyöntipeliin ja nopeisiin jalkoihin kentällä. Borna Coric, maailmanlistan 31:s, on kokeneempi pelaaja, joka on saavuttanut menestystä useissa kansainvälisissä turnauksissa. Hänen vahvuutensa ovat tarkat peruslyönnit ja kyky ottaa hallinta otteluista.

Miksi harkita Coricin voittoa kertoimella 1.75? Coricin kokemus ja vahva pelityyli tekevät hänestä ottelun ennakkosuosikin. Hänen taitonsa pitää pallo kentällä ja hallita ralleja voivat aiheuttaa vaikeuksia nuoremmalle Mensikille. Kertoimen ollessa kohtuullinen, Coricin voitto näyttää houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Coric voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

247 Lukukerrat