Tennis pitkävetovihje: Frances Tiafoe – Gael Monfils 26.10.2023

Wienin ATP-turnauksessa kovalla alustalla nähdään jännittävä kohtaaminen, kun maailmanlistan 14. sijoitettu Frances Tiafoe kohtaa ranskalaisen Gael Monfilsin, joka on tällä hetkellä sijoitettu vasta sijalle 89. Ottelu tarjoaa mielenkiintoisen taiston kahden erilaisen pelaajan välillä.

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe on tunnettu energisestä pelityylistään ja kyvystään puolustaa kovillakin alustoilla. Hänellä on lyöntivoimaa ja nopeutta, jotka voivat aiheuttaa ongelmia vastustajilleen. Tiafoe saavutti uransa parhaimman rankingin tällä kaudella, ja hänellä on voittoja useista huippupelaajista.

Gael Monfils

Gael Monfils on aina ollut yksi niistä pelaajista, joka pystyy tarjoamaan yleisölle viihdettä näyttävällä ja leikkisällä pelityylillään. Vaikka Monfilsin ranking ei tällä hetkellä kuvasta täysin hänen taitotasoaan, hän on osoittanut olevansa vaarallinen vastustaja kenelle tahansa. Monfils on voittanut monia turnauksia urallaan ja on kokenut pelaaja suurissa otteluissa.

Aiemmat kohtaamiset

Tiafoe ja Monfils ovat kohdanneet kahdesti aiemmin, ja voitot ovat menneet tasan 1-1. Vuonna 2019 Tiafoe voitti kohtaamisen 2-0, kun taas vuonna 2021 Monfils oli vahvempi samoin numeroin. Tämä kertoo siitä, että kumpikin pelaaja pystyy voittamaan toisensa, mikä luo lisää jännitystä tulevaan otteluun.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Monfils voittaa ottelun?

Vaikka Tiafoe on korkeammalla rankingissa, ottelun voittaminen ei ole itsestäänselvyys. Monfils on tällä hetkellä erittäin kovassa vireessä, ja hänen leikkisä pelityylinsä voi aiheuttaa ongelmia Tiafoelle. Monfils on kokenut pelaaja, joka osaa hallita tilanteita ja käyttää vastustajansa virheet hyväkseen. Monfilsin aiempi voitto Tiafoesta vuonna 2021 osoittaa, että hänellä on tarvittavat taidot voittaa tämä ottelu. Hän pystyy hyödyntämään Tiafoen mahdollisia heikkouksia ja väsyttämään vastustajansa pitkillä ralleilla.

Monfilsin vahva pelivire ja aiemmat voitot Tiafoesta antavat hänelle selkeän edun ottelussa. Hänellä on tarvittavat taidot ja kokemus voittaakseen Tiafoen ja etenemään Wienin ATP-turnauksessa.

Pelivihje: Gael Monfils 1.85

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

244 Lukukerrat