Tennis pitkävetovihje: Dubai ATP turnauksessa jättikertoimeen kiinni 26.2.2024

ATP kiertueen Qatarin turnaus Dohassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 500,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 500,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Hubert Hurkacz – Jan-Lennard Struff

Dubain ATP-turnauksessa 26. helmikuuta 2024 asettuvat vastakkain kaksi kovaa kilpailijaa, Hubert Hurkacz ja Jan-Lennard Struff. Ottelusta odotetaan kiihkeää, sillä nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet toisensa jo kolme kertaa aiemmin, ja Struff johtaa keskinäisiä voittoja 2-1.

Hubert Hurkacz, maailmanlistan kahdeksas pelaaja, tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Puolalainen on noussut huipulle näyttävillä otteillaan ja pystyy haastamaan kenet tahansa parhaimmillaan. Jan-Lennard Struff, sijoittuen maailmanlistalla sijalle 25, on Saksan kova luu. Hänen voittonsa Hurkaczista aiemmin osoittavat, että hänellä on tarvittavaa kykyä voittaa korkean tason vastustajia. Struffin peli perustuu voimakkaaseen lyöntipeliin ja vahvaan liikkumiseen kentällä.

Miksi kannattaa harkita Struffin voittoa kertoimella 5.00? Struffin voittorekordi Hurkaczia vastaan ja hänen kykynsä käsitellä voimakkaita lyöntejä antavat hänelle mahdollisuuden yllättää. Korkea kerroin tekee Struffista houkuttelevan vaihtoehdon riskinottajille, ja hänen voittonsa on täysin mahdollista tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Struff voittoa kertoimella 5.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

206 Lukukerrat