Tennis pitkävetovihje: Dubain ATP turnauksessa yllätysmahdollisuus 1.3.2024

ATP kiertueen Dubain turnaus Arabiemiirikunnissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 375,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 375,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Alexander Bublik – Anrey Rublev

Tänään näemme mielenkiintoisen ottelun, kun Alexander Bublik kohtaa Andrey Rublevin Dubain ATP-turnauksessa 1. maaliskuuta 2024. Ottelua odotetaan innolla, sillä molemmat pelaajat ovat kovia nimiä tennismaailmassa.

Alexander Bublik, nykyinen ranking 23, on tunnettu luovasta pelityylistään ja vaihtelevista suorituksistaan kentällä. Hän on osoittanut taituruuttaan voittamalla useita arvokkaita matseja viime aikoina. Bublikin voitto Rublevista olisi varmasti merkittävä saavutus hänen urallaan. Andrey Rublev, rankingilla 5, on vahva ja tasainen pelaaja. Hän hallitsee peruslyönnit erinomaisesti ja on voittanut useita turnauksia urallaan. Rublev lähtee otteluun suosikkina, mutta Bublikin yllätysvalmius voi tehdä tästä kohtaamisesta todella kiinnostavan.

Pelaajien aiemmat kohtaamiset kertovat, että Rublev on voittanut neljästi ja Bublik kahdesti. Vaikka Rublev onkin ennakkosuosikki, Bublikin hyvä vire antaa hänelle mahdollisuuden yllättää.

Bublikin voiton kertoimella 3.75 on houkutteleva vaihtoehto vedonlyöjille. Hänen luova pelityylinsä ja voitontahtonsa voivat luoda tilanteita, joissa hän hyödyntää Rublevin mahdolliset heikkoudet. Tässä ottelussa on kaikki ainekset tiukkaan ja tasaiseen kohtaamiseen, ja Bublikilla on mahdollisuus nousta voittoon yllättävänä voittajana.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bublik voittoa kertoimella 3.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

293 Lukukerrat