Tennis pitkävetovihje: Australian avoimien Grand Slam yllätysvoitto 23.1.2024

Australian avoimien Grand Slam -turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Grand Slam-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla erätasoituksella Grand Slam -kohteen.

Jannik Sinner – Andrey Rublev

Australian avoimen Grand Slam -turnauksen puolivälieräottelusta 23. tammikuuta 2024 odotetaan jännittävää kohtaamista kahden huippupelaajan, Jannik Sinnerin ja Andrey Rublevin välillä. Sinnerin sijoitus neljäntenä ja Rublevin viidentenä takaavat tasaväkisen kamppailun.

Jannik Sinner, nuori italialainen lupaus on noussut vahvasti maailman huipulle. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja voimakkaat lyöntinsä tekevät hänestä vaikean vastustajan. Sinnerin ja Rublevin aikaisempi kohtaamishistoria suosii Sinneriä, joka on voittanut neljä kuudesta kohtaamisesta.

Andrey Rublev, Venäjän voimahahmo, on tunnettu aggressiivisesta pelistään ja vahvoista peruslyönneistään. Rublevin voittojen puute Sinneriä vastaan voi antaa hänelle lisämotivaatiota näyttää, että hän pystyy voittamaan italialaisen kilpakumppaninsa. Rublevin voitonmahdollisuuksia lisää myös hänen kykynsä sopeutua vastustajan pelityyliin ja käyttää tilaisuudet hyväkseen.

Vaikka Sinnerillä on selkeä etu aikaisempien kohtaamisten perusteella, Rublev voi napata yllätysvoiton, koska Grand Slam -turnauksissa odottamattomat tulokset eivät ole harvinaisia. Rublevin korkea kerroin 4.00 antaa hyvät mahdollisuudet suuriin voittoihin realistisella mahdollisuudella. Seuraamme innolla, mitä tapahtuu tässä odotetussa puolivälieräottelussa.

Näin voitat 400,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Rublevin voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

279 Lukukerrat