Tennis pitkävetovihje: Taylor Fritz – Andrey Rublev 3.5.2024

Madridin ATP-turnauksen massakentällä pelattavan ottelun välierissä kohtaavat kaksi kovaa kilpailijaa, kun Taylor Fritz ja Andrey Rublev astuvat kentälle. Ottelu lupaa olla jännittävä, sillä molemmat pelaajat ovat huippukunnossa ja tavoittelevat paikkaa turnauksen finaalissa.

Taylor Fritz

Taylor Fritz, rankingilla 13. on tunnettu voimakkaasta pelistään ja tarkoista syötöistään. Hänellä on vahva iskulyöntipeli, erityisesti rystypuolellaan, ja hän pystyy luomaan painetta vastustajalleen aggressiivisella pelityylillään. Fritz on osoittanut kykynsä voittaa isoja otteluita ja on valmis haastamaan kenen tahansa vastustajan.

Anrey Rublev

Andrey Rublev, rankingilla 8. on nousussa oleva tähti miesten tenniksessä. Hänellä on voimakas peruslyöntipeli ja hän liikkuu kentällä erittäin hyvin. Rublevin pelityyli on aggressiivinen ja hän pyrkii dominoimaan vastustajaansa koko ottelun ajan. Hänen itseluottamuksensa on korkealla, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Rublev kaventaa keskinäisiä kohtaamisia

Kahdeksan aiemman kohtaamisen jälkeen Fritz johtaa voitoissa 5-3. Vaikka Rublev onkin hävinnyt useamman kerran Fritzille, hän on osoittanut kykynsä voittaa tämän tason pelaajia massakentällä. Heidän edellinen massakenttäkohtaamisensa päättyi Rublevin voittoon vuonna 2023.

Ottelun ennakkosuosikkina ja todennäköisimpänä voittajana pidetään Rublevia. Hänen vahva peruspelinsä ja kykynsä hallita ottelua antavat hänelle etulyöntiaseman ottelussa. Fritz tulee varmasti tarjoamaan kovan vastuksen, mutta Rublevin vire ja kokemus massakentiltä antavat hänelle selvän edun ottelussa. Tästä ottelusta voi odottaa tiukkaa taistelua, mutta Rublevin uskotaan lopulta nousevan voittajaksi ja etenevän finaaliin Madridissa.

Pelivihje: Anrey Rublev 1.65

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

79 Lukukerrat