Tennis pitkävetovihje: Carloas Alcaraz – Anrey Rublev 15.11.2023

Carlos Alcaraz ja Andrey Rublev kohtaavat jälleen tenniskentällä Torinon ATP-finaaliturnauksessa 15. marraskuuta 2023. Alcaraz, maailmanlistan kakkonen, astuu kentälle nuorekkaalla energiallaan ja vakuuttavalla pelityylillään. Hän on noussut nopeasti huipulle voittaen jo useita merkittäviä turnauksia urallaan.

Carloas Alcaraz

Alcarazin vahvuudet lepäävät hänen monipuolisessa pelityylissään, joka yhdistää voimakkaan syötön, nopeat jalat ja tarkan lyöntipelin. Hänen kykynsä hallita palloa ja liikkua sulavasti kentällä tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Vaikka hän hävisi aiemmin Rubleville vuonna 2022, Alcaraz on kehittynyt huomattavasti siitä lähtien ja näyttää valmiilta kostamaan tappionsa.

Anrey Rublev

Toisella puolella verkkoa seisoo Andrey Rublev, viidennellä sijalla maailmanrankingissa. Rublev on kokenut pelaaja, joka tunnetaan voimakkaista peruslyönneistään ja aggressiivisesta pelityylistään. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti syötössä ja verkkopelissä, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan missä tahansa turnauksessa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Voitto menee espanjalaiselle

Alcarazin voiton avaimet tässä kohtaamisessa piilevät hänen kyvyssään hallita pallorallia ja ohjata peliä omiin vahvuuksiinsa. Hänen nopeat jalat antavat hänelle etulyöntiaseman liikkumisessa kentällä, mikä voi vaikeuttaa Rublevin voimakasta lyöntipeliä. Alcarazin henkinen vahvuus ja taistelutahto voivat myös olla ratkaisevia tekijöitä ottelun kulun kannalta.

Vaikka Rublev voitti aiemman kohtaamisen, Alcarazin kehitys ja kyky sopeutua vastustajiinsa antavat hänelle hyvät mahdollisuudet voittoon. Ottelu lupaa olla tiukka ja jännittävä, kun nämä kaksi lahjakasta pelaajaa kohtaavat toisensa jälleen huipputenniksen merkeissä Torinossa.

Pelivihje: Carlos Alcaraz 1.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

220 Lukukerrat