Tennis pitkävetovihje: Dubain ATP turnauksessa yllätysmahdollisuus 29.2.2024

ATP kiertueen Dubain turnaus Arabiemiirikunnissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sebstian Korda – Andrey Rublev

Tennisottelu Dubai ATP -turnauksessa tuo yhteen kaksi lahjakasta pelaajaa, Sebastian Kordan ja Andrey Rublevin. Ottelu lupaa olla mielenkiintoinen, kun kaksi eri rankingin pelaajaa kohtaavat kentällä 29. helmikuuta.

Sebastian Korda, maailmanlistan sijalla 33, on noussut nopeasti tennismaailman huipulle. Vaikka hänellä on ollut vaikeuksia aiemmissa kohtaamisissaan Rublevia vastaan, Korda on nyt hyvässä vireessä. Hänen pelinsä on kehittynyt, ja hän on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia. Kordan nousu rankingissa kertoo hänen vahvasta panoksestaan ammattilaistennikseen.

Andrey Rublev, maailmanlistan sijalla 5, on kokenut ja menestyksekäs pelaaja. Kolmesta aiemmasta kohtaamisestaan Kordan kanssa Rublev on poistunut voittajana joka kerta. Hänen vahva pelityylinsä ja kokemuksensa antavat hänelle suosikin aseman ottelussa.

Miksi sitten harkita panostamista Kordan voittoon kertoimella 3.00? Kordan nousujohteinen suorituskyky ja hyvä vire voivat luoda yllätysmomentin Rublevia vastaan. Kordan voitto tarjoaa houkuttelevan kertoimen, ja hänen mahdollisuutensa voittoon ovat realistiset. Vedonlyöjät voivat hyödyntää tätä tilaisuutta ja ottaa riskin houkuttelevan kertoimen takia, sillä Korda näyttää olevan valmis haastamaan Rublevin tässä mielenkiintoisessa ottelussa Dubaissa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Korda voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

134 Lukukerrat