Tennis pitkävetovihje: Dubai WTA turnauksessa yllätysmahdollisuus 20.2.2024

WTA kiertueen Arabiemiirikuntien turnaus Dubaissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 700,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 700,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Coco Gauff – Elisabetta Cocciaretto

Coco Gauff ja Elisabetta Cocciaretto kohtaavat tiukassa ottelussa Dubai WTA -turnauksessa 20. helmikuuta 2024. Gauff pitää ylpeänä kolmatta sijaa maailmanrankingissa, kun taas Cocciaretto sijoittuu sijalle 58. Aiempien kohtaamisten historia on tasaista, sillä he ovat kohdanneet kahdesti ja voittolukemat ovat 1-1.

Gauffin viimeaikainen vire ei ole ollut parhaimmillaan, sillä hän on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Erityisesti edellinen tappio Siniakovaa vastaan oli karvas, ranking-ero huomioiden. Gauff ei päässyt lähellekään omaa huipputasoaan, ja tämä asettaa paineita hänen suoritukselleen tulevassa ottelussa.

Cocciarettolla on mahdollisuus käyttää hyväkseen Gauffin heikkoa virettä ja yllättää hänet. Vedonlyöntimarkkinat tarjoavat houkuttelevan voittokertoimen 7.00 Cocciaretton voitolle. Odotettavissa on jännittävä ottelu kahden taitavan pelaajan välillä, ja faneja kiinnostaa nähdä, kumpi nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Cocciaretto voittoa kertoimella 7.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

226 Lukukerrat