Tennis pitkävetovihje: Cluj-Napoca WTA turnauksessa väärä ennakkosuosikki 8.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Elisabetta Cocciaretto – Harriet Dart

Cluj-Napocan WTA-turnauksessa 8. helmikuuta 2024 kohtaavat Elisabetta Cocciaretto ja Harriet Dart. Cocciaretto on sijoitettu 56. sijalle, ja Dart on sijoitettu 103. sijalle. Pelaajat eivät ole kohdanneet toisiaan aiemmin kilpailullisessa yhteenotossa.

Elisabetta Cocciaretto, italialainen lupaus, on noussut WTA-rankingissa vakuuttavasti. Hänen vahva peruslyöntipeli ja hyvä liikkuvuus tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Harriet Dart, brittiläinen pelaaja, tunnetaan taistelutahdostaan ja voittamattomasta asenteestaan kentällä.

Vaikka Cocciaretto onkin rankingissaan edellä, Harriet Dart voi yllättää. Dartin voiton kerroin 3.00 on auttamatta liian suuri ohitettavaksi! Voiton mahdollisuudet liittyvät hänen viimeaikaiseen vireeseensä, parempaan fysiikkaan ja jopa pelityylin sopivuuteen vastustajaansa vastaan. Dartin kyky yllättää ja taistella tiukasti tekee hänestä potentiaalisen voittajan tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dart voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

256 Lukukerrat